U Kašteliru, u sali na Domu, održan Božićni koncert

U punoj dvorani Kaštelirskog ''Doma'', održan je u srijedu, 20.12.2017., u zajedničkoj organizaciji Općine Kaštelir-Labinci i Zajednice Talijana Labinci, tradicionalni Božićni koncert.

Na koncertu su prve nastupale  plesne grupe djevojčica koje djeluju u Zajednici Talijana Labinci, a pripremila ih je maestra Tanita Perčić koja je pripremila i koreografije. Mlađa grupa  Latice nastupala je sa koreografijom  ''Rokin around the christmas tree'', a starija grupa Star plesale su koreografiju  ''Fight song''.

Program se nastavio nastupom učenika područne škole Kaštelir koje je pripremila prof. Tina Pajdaš. Učenici Lana, Emili i Lara, uz pratnju učenika od 4. do 7. razreda, izvele su pjesmu ''Zažmiri i zaželi'' dok su učenici 5. razreda pjevali ''Hoćeš li biti tu''.

Slijedio je program grupe mladih pjevačica Zajednice Talijana Labinci koje vodi Diana Bernobić Sirotić.  Djevojčice su otpjevale 4 pjesme  i to:

-Demi Bravar - ''Io canto''

-Lara Brizić -''Hallelujah''

-Stefany Bernobić - ''Titanium''

-Anea Ružić, uz pratnju ostalih, -''Natale e festa''.

Večerašnji koncert zatvorila je  vokalna etno skupina Nigrignanum koja djeluje pri Zajednici Talijana Labinci, a vodi ju Diana Bernobić Sirotić. Grupa je izvela 4 pjesme iz svog Božićnog repertoara.

Nakon glazbeng programa slijedio je domjenak za sve prisutne pa je druženje  brojnih izvođača i publike potrajalo u veseloj atmosferi.

 

E.D.

 

 
 
 
 
 

 

 

          
       
         
 


Copyright: Općina Kaštelir Labinci, Izrada: Studio web art