Nacrt prijedloga „Odluke o načinu pružanja javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada na području Općine Kaštelir-Labinci-Castelliere-S.Domenica

Općina Kaštelir-Labinci-Castelliere-S.Domenica Sukladno Zakonu o pravu na pristup informacijama ("Narodne novine" broj 25/13 i 85/15), provodi savjetovanje i uključivanje javnosti u postupak donošenja u svrhu prikupljanja informacija o interesima, stavovima i prijedlozima javnosti. u trajanju od 30 dana i to od 27. prosinca 2017. godine do 26. siječnja 2018. godine, za Nacrt prijedloga „Odluke o načinu pružanja javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada na području Općine Kaštelir-Labinci-Castelliere-S.Domenica“izrađen na temelju članka 30. stavak 7. Zakona o održivom gospodarenju otpadom (Narodne novine, br. 94/13 i 73/17) te članka 4. Uredbe o gospodarenju komunalnim otpadom (Narodne novine, br. 50/17)
            Pozivaju se predstavnici zainteresirane javnosti da najkasnije do 26. siječnja 2018. godine dostave svoje prijedloge, komentare i primjedbe na predloženi Nacrt prijedloga „Odluke o načinu pružanja javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada na području Općine Kaštelir-Labinci-Castelliere-S.Domenica“ putem pošte ili osobno na adresu Općina Kaštelir-Labinci, Kaštelir 113, 52464 Kaštelir ili slanjem e-maila na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Sve pristigle rrimjedbe, komentari i prijedlozi po završetku savjetovanja,  biti će javno dostupni na službenoj mrežnoj stranici Općine Kaštelir-Labinci-Castelliere-S.Domenica  (www.kastelir-labinci.hr).

U Kašteliru-Castelliere, 27.12.2017.

Nacrt prijedloga „Odluke o načinu pružanja javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada na području Općine Kaštelir-Labinci-Castelliere-S.Domenica  nalazi se u prilogu u pdf dokumentu.

 
 
 
 
 

 

 

          
       
         
 


Copyright: Općina Kaštelir Labinci, Izrada: Studio web art