OBAVJEŠTAVAMO VAS DA POLICIJA ORGANIZIRA informativno-edukativni punkt na Placu u Kašteliru: SAVJETOVANJE O SAMOZAŠTITI u petak 02. veljače 2024. godine od 10.00-12.00 sati

OBAVJEŠTAVAMO  VAS DA  POLICIJA ORGANIZIRA informativno-edukativni punkt na Placu u  Kašteliru: SAVJETOVANJE O SAMOZAŠTITI u petak 02. veljače 2024. godine od 10.00-12.00 sati

OBAVJEŠTAVAMO  sve zainteresirane mještane da će policijski službenici za prevenciju Poslova prevencije Ureda načelnika PU istarske dana 02. veljače 2024.godine u vremenu od 10,00 do 12,00 sati organizirati informativno-edukativni punkt na Placu u Kašteliru.

POZIVAMO VAS na informativno-edukativni punkt na kojem će se mještani savjetovati o samozaštitnom ponašanju u sklopu preventivnog projekta policije „Policija poručuje: Zaštitimo naše noniće! “, gdje je poseban naglasak usmjeren prema zaštiti starijih osoba.

U sklopu preventivnih aktivnosti „Zaštitimo svoj dom“ građane bi savjetovali o načinima na koji mogu povećati sigurnost unutar njihovog doma, te smanjiti mogućnost provala u njihove kuće i stanove.

Također, građanima bi prezentirali i preventivni projekt MUP-a „Jačanje kapaciteta policije za suzbijanje kibernetičkog kriminaliteta“ te preventivne kampanje koja se poduzima u okviru projekta pod nazivom „Web heroj“ , u cilju osvještavanja građana o opasnostima internetskih prijevara i savjetima za zaštitu od istih (više podataka na internetskoj stranici  web heroj https://webheroj.hr)

 

Lp

Prilozeni dokumenti

  • Plakat - ZAŠTITIMO SVOJ DOM
  • Letak uz račun-za kućanstva A4 -za gradove
    • Letak uz račun-za kućanstva A4 -za gradove Download:

  • Letak - KAKO SMANJITI MOGUĆNOST PROVALE U KUĆE I STANOVE
    • Letak - KAKO SMANJITI MOGUĆNOST PROVALE U KUĆE I STANOVE Download:

  • Provale u domove - tekst za besplatne časopise
    • Provale u domove - tekst za besplatne časopise Download: